You must enable JavaScript to view this site.
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Review our legal notice and privacy policy for more details.
Close
Homepage > Other Languages > Albanian

Albanian Translations

Serbia dhe Kosova: Rruga drejt Normalizimit, Raporti për Evropën N°223, 19 shkurt 2013

Kosova dhe Serbia pas Mendimit të GJND-së , Raport për Evropë Nr 206, 26 gusht 2010

Sundimi I Lighit në Kosovën e Pavarur , Raporti për Europë Nr.204, 19 maj 2010

Kosova: Shtërpce, model i enklavës serbe?, Brifing për Evropë nr. 56, 15 tetor 2009

Tranzicion i brishtë në Kosovë, Raport për Evropë Nr. 196, 25 shtator 2008

Emri i Maqedonisë: Zgjidhja e nyjes, Brifing për Evropë Nr. 52, 12 janar 2009

Zhbllokimi i Ngecjes në Kosovë: Përgjegjësi e Evropës, Raport për Evropë Nr. 185, 21 gusht 2007

Kosova: pa alternativa të mira për Planin e Ahtisaarit, Raport për Evropë Nr. 182, 14 maj 2007

Statusi i Kosovës: Muaj të Vështirë Përpara, Brifing për Evropë nr. 45, 20 dhjetor 2006

Statusi i Kosovës: Shtyrja Sjell Rreziqe, Raporti për Europë Nr 177, 10 nëntor 2006

Një ushtri për Kosovën?, Raport për Evropë numër 174, 28 korrik 2006

Kosova: Sfida e tranzicionit, Raport për Evropë numër 170, 17 shkurt 2006

Maqedonia: Me hapa të pasigurt drejt Evropës, Brifing për Evropë nr. 41, 12 janar 2006

Zgjidhje për Mitrovicën, Jo ndarje të Kosovës Raporti për Evropë 165, 13 shtator 2005

Kosova Pas Haradinajt, Raport për Evropë Numër 163, 26 maj 2005

Kosova: Drejt Statusit Final, Raporti i Grupit të krizave për Evropë Nr. 161, 24 janar 2005

Kolapsi në Kosovë, Raporti i ICG-së për Evropë N°155, 22 prill 2004

Pan-Shqiptarizmi: Sa ështëi i madh kërcënimi për stabilitetin e Ballkanit?, Raport i ICG-së për Evropë N°153, 25 Shkurt, 2004

Maqedonia: Nuk ka vend për vetëkënaqësi, Raport i ICG-së për Evropë N°149, 23 oktober, 2003

Dy në Tango: Agjendë për PSSP në Kosovë, Raporti i Evropës N°148, 3 Shtator,  2003

Kthim Në Pasiguri Te Zhvendosurit E Brendshem Te Kosoves Dhe Procesi I Kthimit, ICG Balkans Report N°139, 13 dhjetor 2002

Rruga e Maqedonisë Kah Qëndrueshmëria: Qasje e re Sigurimi për NATO dhe UE, Raport i ICG-së për Evropë Nº135, 15 nëntor 2002

Sekretet publike te maqedonise: Si e permbys korrupsioni nje vend, Raport i ICG-së për Evropë Nº133, 14 gusht 2002

Udhëzime Për Kosovën (II): Standarte Të Brendshme, Raporti 125 i ICG-së për Ballkanin, 1 mars, 2002

Udhëzime Për Kosovën (I): Shqyrtimi I Statusit Përfundimtar, Raporti 124 i ICG-së për Ballkanin, 1 mars, 2002

Kosova: Një Strategji Për Zhvillimin Ekonomik, Raporti 123 i ICG-së për Ballkanin, 19 dhjetor, 2001

 
This page in:
English